Horeca Cloud | OVER HORECA CLOUD
15362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15362,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

OVER HORECA CLOUD

WAT WIJ DOEN

Wij zijn gespecialiseerd in een online marketing en softwaresystemen voor de horecaondernemingen. Van online kassasystemen tot het opzetten van een social media strategie.

WIE WIJ ZIJN

Wij zijn een team van gepassioneerde, creatieve en enthousiaste specialisten op het gebied van online marketing en softwaresystemen gericht op de horecabranche met eigen horeca ervaring.

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden horecaondernemingen persoonlijke service die de huidige online (technologische) ontwikkelingen toepast op uw eigen onderneming en horecaconcept, welke uiteindelijk zullen leiden tot een hoger rendement.

Onze horeca achtergrond

Het gezicht achter Horeca Cloud

Horeca Cloud is opgericht door Ming. Na jaren een eigen succesvolle horecazaak te hebben gerund en meerdere innovatieve horecaconcepten te hebben uitgewerkt merkte hij dat veel horeca ondernemingen geen tijd hebben om zelf alle online ontwikkelingen toe te passen.

Marketing en software voor de horecabranche bestaat uit erg veel aspecten en kan gezien worden als een vak apart. Horeca Cloud focust en specialiseert zich daarom ook puur op de horecabranche om optimaal resultaat te kunnen leveren.

Persoonlijk en flexibel

Een team van professionals voor uw onderneming.

Wij vinden het belangrijk om vanuit een persoonlijke en flexibele benadering ons werk te verrichten.

Zo kunnen wij het beste bepalen hoe wij optimaal kunnen bijdragen aan uw onderneming. Al onze services zullen op maat worden gemaakt voor uw onderneming en doelstellingen.

q

Ons proces

Meedenken van A tot Z.

Onze werkwijze verloopt simpel. Het begint allemaal met een vrijblijvend eerste consult. Hier kunnen we een beter beeld krijgen van wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vervolgens zullen wij een plan van aanpak opzetten, deze is geheel op maat gemaakt naar uw eigen wensen en doelstellingen. Gedurende het proces zullen wij u altijd op de hoogte blijven houden van de vorderingen en de behaalde resultaten.

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt of aantrekkelijke aanbiedingen!