Horeca Cloud | CLOUD BASED KASSASYSTEMEN
15593
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15593,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

CLOUD BASED KASSASYSTEMEN

ALLES-IN-1 HORECA MANAGEMENT SYSTEEM IN DE CLOUD

Horeca Cloud werkt samen met Lightspeed Restaurant kassasysteem. Het is een alles-in-één horeca management systeem in de Cloud. Het helpt ondernemers opstarten, onderhouden en groeien. Daarnaast biedt het een consistente kwalitatieve ervaring voor uw gasten. Van efficiënt bestellingen opnemen aan tafel en personeelsmanagement tot rapportage en boekhouding. Ons POS kassasysteem voor restaurants, cafés en hotels biedt u alles wat u nodig heeft om een succesvolle onderneming te runnen.

KBA KEURMERK

Een (online) kassasysteem met een geregistreerd KBA (Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen) biedt zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie.

 

. Het KBA Keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. De cijfers van een KBA kassa zijn te vertrouwen en geven daardoor beter inzicht in uw bedrijf en de bedrijfsvoering.

39

IPADS

482

KOPJES KOFFIE

42

HORECA PROJECTEN

16

INSTALLATIES

BETROUWBAAR AFREKENSYSTEEM

Lightspeed kassasystemen bieden horecaondernemers en hun personeel meer gemak. Met een mobiel kassasysteem kunt u overal bestellingen opnemen en afrekenen. Het menu is online te wijzigen en alle gerechten zijn visueel afgebeeld. Binnen enkele seconden is een bestelling gemaakt en naar uw keuken doorgezet. Wij zorgen ervoor dat het kassasysteem afgestemd is op uw onderneming en het door u aangeboden concept.

MANAGEMENT

Het Lightspeed kassasysteem is erg gebruiksvriendelijk. U kunt zelf aanpassingen maken tijdens het gebruik om het systeem helemaal af te stemmen op uw persoonlijke ervaring; van tafelindeling en het invoeren van een Happy Hour tarief tot aan het splitten van rekeningen. Daarnaast kunt u zelf bepalen wat uw werknemer te zien krijgt en wat zij kunnen aanpassen met behulp van uitgebreide gebruikersinstellingen.

IPAD KASSA

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een iPad kassa. Een iPad kassa heeft een moderne uitstraling en het voordeel dat uw gasten al bekend zijn met het apparaat. Ook een iPad kassa is volledig af te stemmen op uw onderneming, met afbeeldingen, logo en meer, is afrekenen weer een extra moment om de uitstraling van uw merk te benadrukken.

BESTELLING OPNEMEN

Ons kassasysteem zal volledig geïntegreerd worden binnen de onderneming. Voor een a la carte restaurant is dit bijvoorbeeld de verbetering van de coördinatie tussen de bestellingen en de keuken met een POS kassasysteem die fungeert als een directe lijn van communicatie.

RAPPORTAGE

U heeft toegang tot real-time gepersonaliseerde dag- week- en maandrapportages die je inzicht geven in hetgeen wat je nodig hebt, zodat je altijd precies weet wat er gebeurt in jouw zaak. Je kunt in het overzicht alle belangrijke data direct inzien of op een dieper niveau inzoomen en waardes met elkaar vergelijken. Daarnaast krijg je een beter inzicht op je voorraad en je werknemers.

WAT HORECA CLOUD ANDERS DOET

  • Betaalbare en betrouwbare afrekensystemen
  • Hulp bij installatie en configuratie
  • Mogelijkheid tot hardware
  • Afrekensysteem speciaal voor de horeca

ONZE PARTNERS