Horeca Cloud | ONLINE RESERVEREN
15597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15597,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

ONLINE RESERVEREN

GEMAKKELIJK EN SNEL ONLINE RESERVEREN

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de restaurantgasten zegt eerder een tafel te reserveren als er een online reserveringssysteem aanwezig is. Tegenwoordig biedt bijna iedere horecaonderneming de mogelijkheid aan om online te reserveren. Onderzoek heeft aangetoond dat de gast drie zaken belangrijk vindt tijdens het online reserveren: eenvoudig, snelle bevestiging en gratis. Horeca Cloud biedt een compleet reserveringssysteem aan die aan deze waarden voldoet.

RESERVERINGSTOOL

De reserveringstool van Horeca Cloud is een compleet restaurant reserveringssysteem die de ambitie heeft om het leven van de horecaondernemer eenvoudiger te maken.

 

Online reserveren voor uw restaurant wordt toegankelijk en betaalbaar door de kracht van de modernste technologie te combineren met onze ervaring uit de horecasector.

180564

ONLINE RESERVERINGEN

482

KOPJES KOFFIE

42

HORECA PROJECTEN

9876

KLANTEN FEEDBACK

EEN WEBSITE INCLUSIEF RESERVERINGSTOOL

Horeca Cloud biedt voordelige pakketten aan waarbij we een volledig geïntegreerde website designen inclusief reserveringstool! Het zorgvuldig beheer van een reserveringssysteem op de website leidt tot een maximum aan bereikbaarheid voor de gast. Online reserveren moet zo makkelijk mogelijk gemaakt worden met zo min mogelijk stappen. Hier wordt volledig rekening mee gehouden tijdens het designen van de website.

AUTOMATISCH KLANTENBESTAND

Met onze reserveringstool zullen de klantgegevens automatisch worden opgeslagen in een klantenbestand. Zo kunt u gemakkelijk uw gasten bereiken voor speciale acties en kunt u vaste gasten makkelijk herkennen. Dit zorgt ervoor dat loyaliteitsacties makkelijker te onderhouden zijn en de effectiviteit van zulke acties meer meetbaar wordt.

RAPPORTAGES EN STATISTIEKEN

Je kunt in een overzicht alle belangrijke data direct inzien of op een dieper niveau inzoomen en waardes met elkaar vergelijken. Bekijk bijvoorbeeld op welke dagen de meeste reserveringen zijn en stem je personeel hierop af!

DIGITAAL RESERVERINGSBOEK

Er wordt een 24/7 digitaal reserveringsboek bijgehouden, deze heeft u zelf in de hand. Hier kunt u overzichtelijk reserveringen toevoegen, wijzigen en zelfs een tafel indeling maken.. Een digitaal reserveringsboek geeft u meer inzicht voor een optimale restaurantbezetting. Overboekingen behoren definitief tot het verleden.

FEEDBACK MODULE

Feedback van de klanten is waardevol en dat weet dit slimme reserveringssysteem. Daarom is er een feedback module waardoor je direct inzicht krijgt in de meningen, tips en suggesties van de klant.

WAT HORECA CLOUD ANDERS DOET

  • Betaalbare online reserveringstool
  • 24/7 ondersteuning
  • Altijd online en veilig in de cloud
  • Extra mogelijkheden zoals hardware
  • Reserveringstool speciaal voor de horeca

ONZE PARTNERS