Horeca Cloud | SOCIAL MEDIA MARKETING
15584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15584,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

SOCIAL MEDIA MARKETING

HEEFT UW BEDRIJF EEN SOCIAL BOOST NODIG?

Wij helpen u met uw korte- of lange termijn social media strategie. Of het nu gaat om een eenmalige campagne, een speciaal event of het dagelijkse beheer van uw social media. Uw social media pagina’s zijn een natuurlijke extensie van het bedrijf. Raak in contact met gasten op platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter. Door middel van interacties, extra insights in uw onderneming en acties bouw je een identiteit en merk op. De interacties met uw gasten op social media zorgt ervoor dat ze een gezicht zien achter de onderneming.

VERTEL UW VERHAAL

Elk bedrijf begint met een verhaal. Laat uw verhaal en visie doorschijnen op uw social media.

 

Social media is het perfecte kanaal om een band te bouwen met uw bestaande gasten als nieuwe gasten aan te trekken. Neem vrijblijvend contact met ons op om zo de mogelijkheden te bespreken voor een social media plan.

1732

LIKES

76

CAMPAGNES

965

KOPJES KOFFIE

63

ADVERTISEMENTS

ADVERTEREN MET SOCIAL MEDIA

Bereik uw doelgroep door te adverteren waar men het meeste tijd besteed: het internet. Het voordeel van adverteren op social media is het grote bereik en de meetbare resultaten van de advertentie. Het grote voordeel van adverteren met social media is dat u met een klein budget al erg ver komt. Alles kan afgestemd worden naar uw wensen en budget.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Ons team van specialisten bedenken een social media strategie die past bij uw doelstelling en zullen deze strategie uitvoeren. Dit houdt onder andere in dat ze uw social media pagina’s onderhouden door middel van conversaties, posts en acties om te zorgen dat u naam en merk een sterke online aanwezigheid hebt en goed onthouden zullen worden door uw gasten.

MAANDELIJKSE RAPPORTAGE

Maandelijks zal er een rapportage worden opgesteld over de social media pagina’s en de behaalde resultaten. Op basis van deze rapportages kan de social media strategie worden bijgesteld en versterkt worden voor de volgende maand.

AANPASSINGEN EN ONDERHOUD

Een professioneel team staat voor uw klaar om u te helpen met aanpassingen van uw social media kanaal en het onderhoud hiervan. Denk aan leuke campagnes, posts en win acties!

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

Wij maken campagnes in afstemming met uw wensen voor uw social media pagina’s. Elke campagne heeft een andere doelstelling. Zo kan het zijn dat u een speciaal event heeft wat u wilt promoten, of juist meer naamsbekendheid.

WAT HORECA CLOUD ANDERS DOET

  • Betaalbare social media marketing pakketten
  • Klantvriendelijk en persoonlijk
  • Wij vertellen uw ondernemersverhaal
  • Extra mogelijkheden zoals blogs/artikelen laten schrijven
  • Marketing speciaal voor de horeca

ONZE PARTNERS