Horeca Cloud | WEBSITES
14282
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14282,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

WEBSITES

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE WEBSITE?

De website is vaak het eerste contactpunt tussen u en uw (toekomstige) gasten. Op basis van uw website wordt er al snel een eerste indruk gevormd over uw onderneming. Het is daarom belangrijk dat de website een goed en professioneel beeld weergeeft van de kwaliteit van uw producten en diensten. Wij werken samen met een team van creatieve website designers, tekstenschrijvers en fotografen om de best mogelijke website te maken naar uw wensen en die past bij uw onderneming.

PROFESSIONELE HORECA WEBSITE

Onderzoek heeft aangetoond dat 75 procent van de restaurantgangers de uitstraling van de website belangrijk vinden.

 

Zorg dat ook uw onderneming een mooie website heeft. Maak vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen bespreken wat uw wensen zijn voor de website en wat wij voor u kunnen betekenen. Bij het ontwerpen van uw website zal er altijd rekening worden gehouden met uw visie en doel voor de website. Deze visie zal alleen versterkt worden door onze professionele team om zo tot het beste eindresultaat te komen.

8765

WORDPRESS CODES

482

CUPS OF COFFEE

42

HORECA PROJECTEN

35

WEBSITES

WEBSITE EN RESERVERINGSTOOL

Online reserveren groeit explosief. Online boekingen zijn in vijf jaar tijd vertienvoudigd. Onderzoek heeft aangetoond dat tegenwoordig meer dan de helft van de mensen online reserveert. Bijna de helft van de restaurantgasten zegt eerder een tafel te reserveren als er een online reserveringssysteem aanwezig is op de website. De online reserveringstool biedt niet alleen voordelen voor uw gasten, maar ook voor uw onderneming.

HOSTING INBEGREPEN

Hosting houdt in dat uw website op een server staat, welke 24 uur per dag aangesloten is op het internet. Hosting is nodig om uw website draaiend te houden. Wij werken samen met betrouwbare hosting partners.

GEBRUIKSVRIENDELIJK WORDPRESS CMS

Wij zorgen ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk is. Dit betekent dat u zelf uw website kunt aanpassen naar de laatste ontwikkelingen. Heeft u een speciale actieprijs, dan kunt u deze zelf gemakkelijk en snel doorvoeren.

AANPASSINGEN EN ONDERHOUD

Een professioneel team is beschikbaar voor aanpassingen en onderhoud aan uw website.

24/7 TECHNISCH MANAGEMENT

Indien u technische problemen hebt met uw website staat onze technische dienst 24/7 voor u klaar.

WAT HORECA CLOUD ANDERS DOET

  • Betaalbare professionele websites
  • Snelle levertijd
  • Mobiel vriendelijk op elk apparaat
  • Extra mogelijkheden zoals teksten laten schrijven
  • Compleet beheer van uw website incl. updates

ONZE PARTNERS