Horeca Cloud | ZOEKMACHINE MARKETING
15588
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15588,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

ZOEKMACHINE MARKETING

VERHOOG UW VINDBAARHEID OP GOOGLE!

Een website verliest haar waarde als deze niet vindbaar is. Het is erg zonde als u een mooie website hebt, maar geen bezoekers heeft. Door middel van SEO en SEA (lees hieronder meer) verhogen wij uw vindbaarheid op Google om zo meer bezoekers op uw website te krijgen met als doel een hogere omzet te realiseren.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Zorg dat uw klanten u gemakkelijk vinden op Google!

 

SEO (Search Engine Optimization) is een verzameling van technieken welke gericht zijn op het optimaliseren en verbeteren van je website om zo uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verhogen. SEO is een zeer betrouwbare lange termijn marketingstrategie om uw onderneming te laten groeien.

45

A/B TESTEN

38

PROJECTEN

482

KOPJES KOFFIE

4921

ZOEKWOORDEN

ADVERTEREN OP GOOGLE (SEA)

SEA (Search Engine Advertising) is het betaald adverteren op zoekmachines zoals Google, naast de natuurlijke zoekresultaten. Dat betekend dat bij bepaalde zoekwoorden uw advertentie vertoont zal worden. Het doel van SEA is om zoveel mogelijk conversies te generen door een hogere zichtbaarheid omdat uw website hoger staat in de Google zoekresultaten. In tegenstelling tot SEO geeft SEA direct meetbaar resultaat.

HOGERE VINDBAARHEID DOOR SEO

SEO strategie bestaat uit enkele stappen zoals een zoekwoord analyse, techniek optimalisatie, tekst en content optimalisatie en linkbuilding. Onze SEO specialisten zullen uw website bekijken en op basis van uw website een SEO strategie maken en uitvoeren.

MAANDELIJKSE RAPPORTAGE

Het voordeel van SEA is dat dit direct resultaat geeft, welke ook meteen meetbaar is. Maandelijks zal er een rapport worden uitgebracht over de effectiviteit van de SEA strategie.

AANPASSINGEN EN ONDERHOUD

Op basis van de maandelijkse rapportages zal de SEA strategie aangepast of onderhouden worden.

HOGERE ZICHTBAARHEID DOOR SEA

Onze SEA specialisten realiseren advertenties met zoekwoorden op basis van uw budget. Ook zal er gebruik worden gemaakt van A/B-testen om zo te zien welke combinatie van aspecten in de advertentie het beste werkt.

WAT HORECA CLOUD ANDERS DOET

  • Betaalbare SEO en SEA pakketten
  • Klantvriendelijk en persoonlijk
  • Wij verhogen uw vindbaarheid op Google
  • Extra mogelijkheden zoals extra landingspagina’s
  • Marketing speciaal voor de horeca

ONZE PARTNERS